• WhatsElectric specialist in E-mobility waaronder Segway Steps

Bezorging, Retour en Garantie voorwaarden

Bezorging

De bezorging van bestellingen vanaf 50 Euro via onze webshop is gratis in Nederland en België. Verzenden naar andere landen is helaas niet mogelijk. Afhankelijk van je bestelling wordt deze door een pakketdienst/vervoerder óf per post afgeleverd.

Wanneer uw pakket het magazijn verlaat en aan PostNL is aangeboden, sturen we je een e-mail met daarin een track & trace code, zodat u de zending kan volgen. Bij bezorging en als u niet thuis bent, geeft PostNL het pakket af bij de buren of bij een PostNL-punt in de buurt. Zij laten natuurlijk een kaartje voor u achter met een ‘niet-thuiscode’. Met deze code kunt u op de track & trace website van PostNL zien waar u uw pakket kan ophalen.

Je kunt uw product natuurlijk ook bij ons afhalen. Zorg dan wel dat u “afhalen” kiest i.p.v. “verzenden”.

Retourneren

Voldoet het product toch niet aan uw verwachtingen? Bij WhatsElectric heb je 30 dagen de tijd om uw product (ongebruikt: zie retourvoorwaarden) te retourneren. De retourkosten zijn wel voor uw rekening.

Komt uw artikel beschadigd of stuk aan? Neem dan binnen 30 dagen contact met ons op. Wij zoeken dan de juiste oplossing voor u. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken.

Gaat uw product binnen 2 jaar stuk zonder dat u er iets aan kan doen? Neem dan contact met ons op. Dit valt namelijk onder garantie.

Mocht u om wat voor reden dan ook, uw bestelling willen annuleren, dan kan dit totdat het product is afgeleverd bij het verzendbedrijf. Neem hierover wel contact met ons op.

Garantie

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor veel producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. De standaard fabrieksgarantietermijn bedraagt 2 jaar na leverdatum.

Retourvoorwaarden

Het artikel moet voldoen aan de volgende eisen:

  • Het artikel moet nieuw en ongebruikt zijn.
  • Retourneren of ruilen kan uitsluiten binnen 30 dagen.
  • Het artikel moet onbeschadigd zijn.
  • Er is niet geprobeerd een eventueel gebrek te herstellen
  • Het artikel moet in de originele verpakking zijn.
  • Het artikel moet met alle originele onderdelen teruggestuurd worden.