Elektrische step kopen?

Whatselectric heeft een groot aanbod aan elektrische steps!

Meer vrijheid in je reisbeweging zonder dat je het milieu extra belast? Met een Segway Ninebot e-step heb je het perfecte vervoersmiddel om bijvoorbeeld naar je werk te gaan of de stad te verkennen zonder milieubelastende uitstoot.

Een elektrische step heeft een elektromotor die loopt op een oplaadbare accu. Er zijn veel verschillende modellen e-steps, elk met zijn eigen actieradius en accu oplaadtijd.

Wil je een elektrische step kopen? Er zitten veel voordelen aan een e-step. We zetten de drie belangrijkste op een rij.

  • Het is beter voor het milieu. Een elektrische step heeft geen schadelijke uitstoot, zodat je hem zelfs binnen, bijvoorbeeld in een fabriekshal kan gebruiken. Gebruik je groene stroom voor het opladen dan is het nog beter voor het milieu!
  • Hij is draagbaar. De meeste e-steps kan je eenvoudig opklappen. Ze zijn vaak ook niet heel zwaar zodat je ze makkelijk aan de hand mee kan dragen en bijvoorbeeld achter in de auto kunt leggen of onder je bureau op kantoor kan zetten.
  • Het is goedkoper. Met een elektrische step maak je geen gebruik van dure brandstof. De stroom die je gebruikt voor het opladen van de accu is aanzienlijk goedkoper dan benzine of diesel. Ook heeft een e-step veel minder onderhoud nodig dan bijvoorbeeld een auto, en is hij goedkoper in aanschaf.

Groene kwaliteit

Kies je voor een Segway Ninebot elektrische step, dan kies je voor kwaliteit en groen.

Segway staat wereldwijd bekend om innovatieve e-voertuigen van hoge kwaliteit. Een Segway e-step werkt volgens hetzelfde principe als het deel van het menselijk brein dat er voor zorgt dat je voet een stap naar voren doet om te voorkomen dat je omvalt als je lichaam naar voren beweegt. In ons hoofd regelt het evenwichtssysteem deze handeling, bij een Segway wordt dit geregeld door een set van geavanceerde tilt- en gyroscopische sensoren. Een Segway weet wanneer je naar voren leunt en om het evenwicht te bewaren bewegen de wielen op precies de juiste snelheid, waardoor je vooruit gaat.

Segway’ komt van het woord ‘segue’: een vlotte overgang van de ene staat naar de andere. Met een Segway ben je meer dan een gewone voetganger. Je bent in staat verder te gaan, duurzaam te bewegen en meer mee te nemen.

App

Elektrische step kopen? Download dan ook app! Met de Segway Ninebot app kan je via bluetooth verbinding maken met jouw Segway. In de app kan je de snelheid, het energieverbruik, de huidige status van de batterij en andere gegevens van je e-step inzien. Op die manier ben je nog beter bezig met het milieu door het verbruik bij te houden! De Segway Ninebot app is beschikbaar voor Apple en Android.

.