Op zoek naar een elektrische step volwassenen?

WhatsElectric heeft een breed aanbod aan e-steps!

Ben je op zoek naar een kwalitatief goede, duurzaam alternatief voor het woon-werk verkeer door de stad, een manier van reizen zonder schadelijke uitstoot? Kies dan voor een elektrische step voor volwassenen! Met een elektrische step ben je milieubewust bezig. Bovendien is het veel beter voor je portemonnee dan het gebruik van bijvoorbeeld de auto.

Oplaadbare accu

Een elektrische step voor volwassenen rijdt op een oplaadbare accu. Met een e-step zorg je niet voor schadelijke uitstoot. Heel wat beter voor het milieu dan een benzine- of diesel auto dus. En het is ook beter voor je portemonnee: stroom is aanzienlijk goedkoper dan brandstof voor een auto. Gebruik je groene stroom? Dan ben je nog beter bezig! Daarnaast is een elektrische step veel goedkoper in onderhoud dan een auto.

Verschillende modellen

Elektrische steps zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Ben je op zoek naar een elektrische step voor volwassenen, bedenk dan altijd goed wat je wilt. Hoe ver wil je er mee kunnen rijden? Hoeveel tijd heb je tussen twee ritten voor het opladen? Rijd je vooral op terrein met veel hellingen of is het één egale weg? Rijd je veel in het donker waardoor verlichting extra belangrijk is? In de specificaties van elektrische steps voor volwassenen staan dit soort zaken duidelijk beschreven.

In de specificaties staat ook waar je een e-step beter niet voor kunt gebruiken en staat er een aantal waarschuwingen. Een e-step houdt bijvoorbeeld niet van stromende regen en dikke plassen. Verder kunnen sommige elektrische steps voor volwassenen een snelheid van dertig kilometer per uur halen. Bescherming zoals een helm en opvallende (reflecterende) kleding is raadzaam.

Recreatief gebruik

Een elektrische step is niet alleen geschikt voor woon-werk verkeer. Je kan er ook uitstekend recreatief gebruik van maken. Ga je op vakantie en wil je een stad verkennen? De meeste elektrische steps kan je eenvoudig inklappen en achter in de auto leggen. Op de plek van bestemming vouw je de step in één beweging uit, helm op en rijden maar! Let wel op de regels rond elektrische steps in een bepaalde stad (of bepaald land). Elektrische steps mogen niet overal de openbare weg op. Houd ook altijd rekening met de actieradius van de e-step. De e-step heeft een duidelijk display waar je onder meer op kan zien hoe hard je rijdt en hoeveel stroom er nog in de accu zit.

Eenvoudig te besturen

Elektrische steps voor volwassenen zijn eenvoudig in gebruik. Ze zijn makkelijk te besturen, hebben vaak dikkere banden voor een goede wegligging en heel goede remmen. Ook hebben ze vaak verschillende rijstanden zodat je kan kiezen voor ene prettige rijsnelheid op een bepaald terrein of in een bepaalde omgeving.

.