Segway Ninebot E25e

Op zoek naar het perfecte vervoersmiddel naar en van je werk, of voor recreatief gebruik? De Segway Ninebot E25e is het antwoord! Deze e-step is eenvoudig in te vouwen met één druk op de knop. Met zijn 14,4 kilo is hij goed mee te nemen, achter in de auto te leggen of in de kast te zetten.

Veiligheid voorop – en achterop

De Segway Ninebot E25e heeft krachtige, heldere LED-lampjes aan de voorkant en achterkant van de e-step. Ook licht het lampje aan de achterkant extra helder op als je remt, zodat achterliggers altijd kunnen zien dat je vaart mindert. Onder de voetenplank heeft de Segway sfeerverlichting die je eenvoudig aan kan passen met behulp van de Segway Ninebot app.

Bovendien heeft de Segway aan de voorkant, achterkant en zijkanten E-Markt gecertificeerde reflectoren. Daarmee ben je nog beter zichtbaar in het verkeer, of het nu overdag of in het donker is.

De Segway Ninebot E25e heeft drie onafhankelijke remmen om extra veiligheid te garanderen. De E-ABS elektronische, regeneratieve rem (die er ook voor zorgt dat er energie terug gaat naar de accu als je remt, voor een optimale actieradius), de magnetische rem en de mechanische voetrem werken allemaal onafhankelijk van elkaar en zorgen altijd voor een veilige remafstand.

Wil je laten weten dat je er aan komt? De Segway Ninebot E25e is voorzien van een drukbel met een duidelijk geluidssignaal die je met één druk van de duim kunt activeren.

De e-step heeft hoogwaardige hard-rubberen handgrepen die comfortabel voor de handen zijn. Bovendien zijn ze voorzien van een anti-sliplaag. De handgrepen hebben verschillende kleuren om verwarring te voorkomen. Rood is voor de remmen en groen geeft het gaspedaal aan.

Klaar voor een buitje

Deze Segway heeft negen inch, niet-pneumatische banden die gevuld zijn met schuim, waardoor ze lekvrij zijn en een soepele rit garanderen. De voorste band heeft schokdempers voor extra rijcomfort. De Segway Ninebot E25e heeft de IPX4 classificatie, wat betekent dat je er in lichte regen mee kan rijden. Ook heeft de e-step een verlengd achterspatbord zodat je beschermd wordt tegen opspattend water. De Segway is echter niet geschikt om door plassen te rijden.

De Segway Ninebot E25e heeft drie rijmodi.

Met de eco modus haal je een maximum snelheid van twintig kilometer per uur. Daarmee heeft de Segway een actieradius van ongeveer 25 kilometer. Deze stand heeft ook een positieve invloed op de levensduur van de batterij.

Met de normale modus haal je 25 kilometer per uur en heb je een goede balans tussen snelheid en levensduur van de batterij.

Met de sportmodus is de Segway sneller en krachtiger. Je maakt een snelle start en kan met gemak een hellingshoek van vijftien procent aan. Met een extern batterijpakket dat je los kunt kopen kan deze e-step zelfs een hellingshoek van twintig procent aan. Let op: met een extra batterij gaat de Segway niet harder.

.