Segway Ninebot F40e

Deze Segway Ninebot F40e is niet alleen ideaal voor woon-werk verkeer, het is ook de perfecte e-step om recreatief je omgeving te verkennen! Met een actieradius van ongeveer veertig kilometer brengt hij je door een stad of park en laat je dankzij de soepele, stille elektromotor genieten van de omgeving zonder extra milieubelasting of vervuiling. Accu opladen, route uitstippelen en gaan!

Vernieuwde banden

Met de vernieuwde tien inch luchtbanden rijd je altijd soepel over het wegdek. De banden stellen je zelfs in staat drempels tot vijf centimeter te trotseren zonder af te remmen! Het profiel van de banden heeft een lage weerstand en een extra gelei laag aan de binnenkant van de band voor een comfortabele rij ervaring, en de banden hebben een goede waterafvoer. Bovendien zorgt deze gelei laag voor een minder grote kans op een lekke band. De e-step heeft een IPX4 indicatie, wat betekent dat je er ook mee door een lichte regenbui kunt rijden.

Drie rijstanden

Op de LED-display kan je onder andere zien hoe het met het niveau van de accu staat en hoe snel je rijdt. Met een knop op het display schakel je makkelijk tussen de drie standen van de e-step.

Met de eco mode heb je een maximum snelheid van vijftien kilometer per uur. In de standaard mode bereik je een maximum snelheid van 25 kilometer per uur. Met de sport mode kan je 25 kilometer per uur rijden, tevens de maximum snelheid van de Segway Ninebot F40e. Daarnaast kan je naar deze modus schakelen als je in een hoger tempo een heuvel wilt beklimmen. Deze Segway kan heuvels tot twintig procent beklimmen! Met de milieuvriendelijke elektromotor weet je zeker dat je geen bijdrage levert aan de vervuiling van de natuur.

De Segway heeft 2.1 Watt ingebouwde LED verlichting, remlichten en achterlichten. Aan de voorkant, zijkant en achterkant heeft de e-step E-MARK reflectoren. De step weegt zestien kilo en  heeft een maximaal draaggewicht van 120 kilo.

Besparend remmen

De Segway Ninebot F40e heeft een regeneratief remsysteem dat gebruik maakt van een elektronische rem (voor) en schijfrem (achter). Dit wil zeggen dat bij het gebruik van de rem energie terug wordt opgeslagen in de accu, zodat het maximale bereik benut kan worden. De accu heeft een laadtijd van 6,5 uur en een actieradius van veertig kilometer.

App

Met de Segway Ninebot app kan je via bluetooth verbinding maken met jouw Segway. In de app kan je de snelheid, het energieverbruik, de huidige status van de batterij en andere gegevens van je e-step inzien. Ook kan je via de app de firmware van de step bijwerken. De Segway Ninebot app is beschikbaar voor Apple en Android.

.