Segway Ninebot Zing A6

Op zoek naar de beste e-step voor je kind? De Segway Ninebot Zing A6 is ideaal voor kinderen van zes tot tien jaar met een lengte van 105 tot 140 centimeter. Met en maximale snelheid van twaalf kilometer per uur en een actieradius van vijf kilometer weet je zeker dat je kind veilig weer thuis komt.

Veiligheid eerst

Voor je kind wil je natuurlijk alleen de beste en meest veilige e-step. Een Segway is altijd veilig, maar voor de e-step voor kinderen is daar nog een schepje bovenop gedaan. De Segway Ninebot Zing A6 heeft een vijf inch voorband van PU (polyurethaan), materiaal met een goede slijtageweerstand en goede grip op het wegdek. De achterband is van massief rubber en heeft een afmeting van vier inch. De Segway heeft een adaptief dempingssysteem dat hobbels in de weg goed absorbeert, zodat je kind soepel over de weg gaat. Door de sfeerverlichting en lichtgevende wielen valt de step goed op!

Drie rijmodi

de Segway Ninebot Zing A6 heeft drie verschillende rijstanden. Voor de veiligheid kan er niet van stand gewisseld worden tijdens het rijden, maar moet de e-step eerst volledig stil staan. Aan het indicatielampje zie je in één oogopslag in welke stand de e-step staat.

In de eerste versnelling rijdt de e-step langzaam en regelmatig. De maximale snelheid is acht kilometer per uur en het indicatielampje brandt constant.

In de tweede versnelling gaat de e-step niet sneller dan tien kilometer per uur. Het lampje knippert bij deze stand langzaam.

In de derde versnelling zet je de Segway op de maximale snelheid van twaalf kilometer per uur.

De accu heeft een oplaadtijd van drie uur. Met een opgeladen accu geeft de 50 Watt motor een actieradius van ongeveer vijf kilometer. De e-step heeft een IPX4 indicatie, wat betekent dat hij tegen een buitje onderweg kan.

Veilig remmen

De Segway Ninebot Zing A6 heeft een voetremsysteem op het achterspatbord. Even stevig op het achterspatbord trappen en de e-step is tot stilstand gekomen.

De Segway heeft een sensor in het frame. Gaat je kind op de plank staan, dan gaat de e-step aan.  Staat er dertig seconden niets op de plank, dan schakelt de Segway automatisch uit.

Het frame van de Segway is gemaakt van stevig staal in een enkele buis structuur. Dat maakt de step duurzaam en hij kan tegen een stootje. Bovendien weegt de e-step in totaal maar 4,6 kilo. Je tilt hem dus eenvoudig op en draagt hem mee aan de hand. Deze Segway is niet opvouwbaar, maar met zijn afmeting van 65 bij 32 bij 85 centimeter leg je hem makkelijk in de auto of zet hem in de kast.

Is je kind wat groter en wil hij graag een Segway, of is je kind de A6 ontgroeid? Dan kan je kiezen voor de Segway Zing C8. Deze e-step is geschikt voor kinderen van zes tot twaalf jaar met een lengte van 115 en 145 centimeter.

.