Segway Ninebot Zing C10

Op zoek naar de perfecte e-step voor je kind? De Segway Ninebot Zing C10 is de ideale e-step voor kinderen van acht tot veertien jaar met een lengte tussen de 130 en 160 centimeter. Met een topsnelheid van zestien kilometer per uur en een bereik van ongeveer tien kilometer op een volle accu is je kind wel even zoet! Accu leeg? Na twee en een half uur aan de lader kan je kind weer lekker op pad met de Segway Ninebot Zing C10!

Veiligheid eerst

Het dragen van een helm is natuurlijk altijd raadzaam, maar deze Segway heeft de veiligheid van je kind altijd voorop staan. De compacte accu zit in de voetenplank, zodat je kind altijd extra stabiliteit en balans ervaart. De e-step heeft stevige zes inch rubberbanden met extra profiel zodat de step altijd goed op de weg staat. De handgrepen zijn van TPR (Thermo Plastic Rubber). Dat is niet alleen prettig voor de handen, maar heeft ook een anti-slip functie zodat de handen minder snel van de grepen kunnen glijden. En niet onbelangrijk, de waterdichtheid is IPX4, wat betekent dat de e-step tegen een buitje onderweg kan. Het frame bestaat uit stevig staal en het heeft een driehoek structuur. Daardoor is de e-step duurzaam en kan hij tegen een stootje.

Word gezien!

Goed zichtbare kleding is natuurlijk altijd slim, maar de Segway Ninebot Zing C10 heeft zelf ook manieren om zich te laten zien. Afhankelijk van de rijmodus verschijnt en verlichting onder de voetenplank. Bij de veilige modus gaan de rode lampjes branden, in de cruise modus zie je blauwe lampjes en zet je de e-step op de turbo stand dan verschijnt er discolicht!

Drie rijstanden

In de veilige modus heeft de step een veilige en prettige snelheid van maximaal tien kilometer per uur. Met een lichte druk op de hendel geeft je een beetje gas. Op het display verschijnt een snel knipperend lampje. De cruise modus geeft een langzaam knipperend lampje. In deze stand kan je aantrappen tot de juiste snelheid, waarna de e-step in dit tempo blijft rijden tot een maximum van zestien kilometer per uur. Gebruik je de turbo modus, dan brandt het lampje continu en kan je de gaspedaal naar hartenlust gebruiken tot een maximum van zestien kilometer per uur.

Effectief remsysteem

Met het handbediende remsysteem dat een achterrem aandrijft komt je kind altijd veilig en goed tot stilstand. De sensor in de e-step detecteert dat er geremd wordt en schakelt het vermogen van de step uit zodat je kind altijd rustig en stabiel kan remmen.

Is je kind wat nog wat jonger of kleiner? Dan kan je kiezen voor de Segway Zing C8. Deze e-step is geschikt voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar met een lengte van 115 tot 145 centimeter.

.