Elektrische step kind nodig?

WhatsElectric heeft een ruim aanbod aan e-steps!

Op zoek naar een elektrische step voor kinderen? Er is veel keuze in kwalitatief hoogwaardige steps met extra aandacht voor de veiligheid en het gebruiksgemak van uw kind.

We zetten drie goede elektrische steps voor kinderen op een rij:

De Segway Ninebot Zing A6 is ideaal voor kinderen van zes tot tien jaar met een lengte van 105 tot 140 centimeter. Met een maximale snelheid van twaalf kilometer per uur en een actieradius van vijf kilometer weet je zeker dat je kind veilig weer thuis komt.

De Segway Ninebot Zing C8 is speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen de zes en twaalf jaar met een lengte tussen de 115 en 145 centimeter. De Zing C8 is licht in gewicht, haalt een topsnelheid van zestien kilometer per uur en heeft een lichtgrijs en catchy geel design.

De Segway Ninebot Zing C10 is de ideale e-step voor kinderen van acht tot veertien jaar met een lengte tussen de 130 en 160 centimeter. Met een topsnelheid van zestien kilometer per uur en een bereik van ongeveer tien kilometer op een volle accu is je kind wel even zoet! Accu leeg? Na twee en een half uur aan de lader kan je kind weer lekker op pad!

Alle Segway elektrische steps voor kinderen hebben verschillende rijstanden met elk een eigen maximale snelheid. Dat is ideaal om te leren rijden op een elektrische step. Je begint rustig en kan ‘opschakelen’ naar een hogere maximale snelheid als je kind meer ervaren is. Lampjes op de display geven duidelijk aan in welke rijstand de step staat.

Zorg altijd voor duidelijk zichtbare kleding en een helm! Hoewel Segway extra aandacht heeft besteed aan de veiligheid bij elektrische steps voor kinderen kan een ongelukje altijd gebeuren. Dat geldt overigens ook voor volwassenen als ze op een e-step stappen.

Extra veiligheid voor kinderen

Segways voor kinderen hebben het compacte accupakket vaak in de voetenplank, zodat het gewicht verlaagd wordt en er meer stabiliteit en balans voor het kind ontstaat. De e-steps hebben een frame met driehoekstructuur van stevig staal dat duurzaam is en tegen een stootje kan. De banden van de e-step zijn naar verhouding wat dikker en vaak zelfs schokabsorberend, zodat er een soepele rijervaring ontstaat.

Verder hebben de meeste e-steps E-MARK reflectoren aan de voorkant, achterkant en zijkant, zodat de step extra goed zichtbaar is. Onder de voetenplank hebben sommige e-steps zelfs verlichting die zich aanpast aan de rijstand van de step.

Met het handbediende remsysteem dat een achterrem aandrijft komt je kind altijd veilig en goed tot stilstand. De sensor in de e-step detecteert dat er geremd wordt en schakelt het vermogen van de step uit zodat je kind altijd rustig en stabiel kan remmen.

De elektrische steps voor kinderen hebben vaak een IPX4-indicatie, wat betekent dat ze tegen een buitje regen kunnen. Een hoosbui is niet goed voor een e-step, en ook moet je er niet mee door plassen rijden.

.