Segway Ninebot Max G30

De Segway Ninebot G30 is een stijlvolle en stevige elektrische e-step. Met een actieradius van maar liefst 65 kilometer tegen de maximale snelheid van 25 kilometer per uur kan je ruim twee en een half uur rijden op een volgeladen accu. De Segway Ninebot G30 heeft een topsnelheid van dertig kilometer per uur. Op het ingebouwde LED-display in het stuur zie je precies hoe snel je rijdt, wat je rijmodus is en of er eventuele foutmeldingen zijn. Ook zie je op deze display de batterijduur. Je kan kiezen uit drie standen: Eco, Standaard en Sports. Ook heeft de step een power assist die lichte ondersteuning geeft als je de e-step voortduwt.

Extra stevigheid

Deze Segway heeft tien inch luchtgevulde banden met een goed schokabsorberend vermogen. Dat is anderhalve inch groter dan de gemiddelde e-step. Met tien inch banden staat de e-step steviger op de ondergrond. Daarnaast zorgt de achttien centimeter brede voetenplank voor extra stabiliteit tijdens het rijden.

De Segway Ninebot Max G30 heeft een krachtige 350 Watt motor en achterwielaandrijving, waarmee je sneller kunt accelereren. Bovendien heeft de Segway een geïntegreerde lader, zodat je de e-step overal en altijd snel op kunt laden. Ben je op je plek van bestemming? De e-step is voorzien van het one-step vouwsysteem, zodat je hem eenvoudig kan inklappen en aan de hand kan dragen, in de auto leggen of meenemen in de bus. Het stuur vouw je tegen de voetenplank en klikt het vast. Ingeklapt heeft deze Segway een afmeting van 112 bij 47 bij 53 centimeter. Uitgeklapt is dat 112 bij 47 bij 120 centimeter.

Groen

De Segway Ninebot Max G30 is groen, net zoals de andere elektrische steps van het bedrijf. Het is een milieuvriendelijk alternatief voor korte ritjes die meestal worden gemaakt met een scooter of auto. Werk je in een grote fabriekshal? Een Segway veroorzaakt geen uitstoot, dus je kan hem ook prima binnen gebruiken.

‘Segway’ komt van het woord ‘segue’: een vlotte overgang van de ene staat naar de andere. Met een Segway ben je meer dan een gewone voetganger, je bent in staat verder te gaan, duurzaam te bewegen en meer mee te nemen.

Helemaal overtuigd van de Segway Ninebot Max G30? Ga snel naar de website van Whatselectric en rij morgen al op je nieuwe e-step!